Γρήγορη Βοήθεια

Η βάση γνώσεων είναι κατηγοριοποιημένη συλλογή από απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ) και άρθρα. Μπορείτε να διαβάσετε άρθρα σε αυτή την κατηγορία ή επιλέξτε μια υποκατηγορία που σας ενδιαφέρει. Οδηγίες για Android (4.3+)

Λύση

Προσοχή: Οι παρακάτω οδηγίες προϋποθέτουν ότι υπάρχει προσωρινά εναλλακτικός τρόπος πρόσβασης στο internet, είτε μέσω ενσύρματης σύνδεσης, είτε μέσω κάποιου δικτύου Wi-Fi εκτός του eduroam, είτε μέσω 3G/4G.

 

1. Αν έχετε συνδεθεί παλιότερα στο δίκτυο eduroam και έχετε αποθηκευμένες ρυθμίσεις, θα πρέπει να τις διαγράψετε. Στις περισσότερες συσκευές μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις του Wi-Fi, στην επιλογή "αποθηκευμένα δίκτυα", να βρείτε το eduroam και να το διαγράψετε.

 

2. Εγκαταστήστε από το Play Store την εφαρμογή "eduroam CAT".

 

3. Επισκεφθείτε τη σελίδα https://cat.eduroam.org/?idp=1711&profile=3030 (υπάρχει πιο κάτω και σε QR code) και πατήστε το κουμπί για λήψη του πακέτου εγκατάστασης eduroam.

 

4. Πατήστε στο σχετικό κουμπί για να κατεβάσετε το αρχείο ρυθμίσεων για την έκδοση του Android σας. Όταν κατέβει επιλέξτε "άνοιγμα". Θα ανοίξει με την εφαρμογή eduroam CAT που κατεβάσατε προηγουμένως. Εκεί επιλέξτε "εγκατάσταση".

 

5. Εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και πατήστε "εγκατάσταση" για να συνδεθείτε.

 

 

Συνημμένα:
eduroam_profile_qrcode.png eduroam_profile_qrcode.png

 
Βοήθησε αυτό το άρθρο; ναι / οχι

Λεπτομέρειες άρθρου

ID Αρθρου: 119

Κατηγορία: Σύνδεση με eduroam CAT (προτείνεται)

Ημερομηνία που προστέθηκε: 05-09-2019 10:44:58

Προβολές : 4728

Αξιολόγηση (Ψήφοι): Το άρθρο αξιολογήθηκε 2.7/5.0 (14)

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Υπολογιστικό Κέντρο - Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων