Γρήγορη Βοήθεια

Η βάση γνώσεων είναι κατηγοριοποιημένη συλλογή από απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ) και άρθρα. Μπορείτε να διαβάσετε άρθρα σε αυτή την κατηγορία ή επιλέξτε μια υποκατηγορία που σας ενδιαφέρει. Εναλλακτική ταυτότητα στα μηνύματα που αποστέλλω.

Λύση

Ερώτηση:

Πώς μπορώ να δημιουργήσω νέα ταυτότητα ώστε να φαίνεται άλλη διεύθυνση αποστολέα (στην οποία ανήκω ήδη ως παραλήπτης), και όχι η προσωπική μου;

 

Απάντηση:

Kαταχωρήστε(-διορθώστε) μια ταυτότητα ως εξής:

1. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του Webmail από το εικονίδιο γραναζιού > «Επιλογές» > «Αλληλογραφία» > «Προσωπικές πληροφορίες»

2. Εκεί, στο μενού «Επιλέξτε την ταυτότητα που θέλετε να αλλάξετε:» επιλέξτε «Δημιουργία νέας ταυτότητας» (ή μία υφιστάμενη ταυτότητα για διόρθωση).

3. Στο πεδίο «Όνομα ταυτότητας» επιλέξτε ένα αναγνωριστικό για τη νέα αυτή ταυτότητα.

4. Στο πεδίο «Το πλήρες ονομά σας» εισάγετε το όνομα που θέλετε να εμφανίζεται όταν στέλνετε με αυτή την ταυτότητα.

5. Στο πεδίο «Η προεπιλεγμένη διεύθυνση email που θέλετε να χρησιμοποιηθεί με αυτή την Ταυτότητα» γράψτε τη διεύθυνση αποστολέα (στην οποία πρέπει να συμπεριλαμβάνεστε ως παραλήπτης, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να στείλετε μ’ αυτήν).

6. Εφόσον το επιθυμείτε, εισάγετε μια υπογραφή (θα εμφανίζεται στο τέλος των μηνυμάτων που θα αποστέλλετε) στα πεδία «Η υπογραφή σας» και «Η υπογραφή σας για χρήση στη σύνθεση μηνύματος μορφής HTML».

7. Τέλος, πατήστε το «Αποθήκευση» για να σωθούν οι αλλαγές που κάνατε. Θα λάβετε στη διεύθυνση email που δηλώσατε πιο πάνω ένα μήνυμα με ένα σύνδεσμο για επιβεβαίωση της εναλλακτικής διεύθυνσης. Επισκεφθείτε τον σύνδεσμο αυτό για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

 

Πλέον, κατά τη σύνθεση ενός μηνύματος, στο πεδίο «Από», θα μπορείτε να επιλέξετε με ποια ταυτότητα επιθυμείτε να στείλετε email.

 
Βοήθησε αυτό το άρθρο; ναι / οχι
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Υπολογιστικό Κέντρο - Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων