Γρήγορη Βοήθεια

Η βάση γνώσεων είναι κατηγοριοποιημένη συλλογή από απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ) και άρθρα. Μπορείτε να διαβάσετε άρθρα σε αυτή την κατηγορία ή επιλέξτε μια υποκατηγορία που σας ενδιαφέρει. Πώς αναφέρω ένα ανεπιθύμητο/επικίνδυνο email που έλαβα;

Λύση

Για την αναφορά μηνυμάτων spam, έχει δημιουργηθεί η διεύθυνση report-spam@duth.gr . Θα πρέπει να προωθήσετε το ανεπιθύμητο email σε αυτή τη διεύθυνση ως συνημμένο.

 

Προσοχή: Μη στείλετε στην παραπάνω διεύθυνση email που περιέχει προσωπικά δεδομένα! Τα emails που αποστέλλονται στη διεύθυνση αυτή θα ελέγχονται από το προσωπικό του Υπολογιστικού Κέντρου - Κέντρου Διαχείρισης Δικτύων, το οποίο θα κρίνει αν και σε τι βαθμό τα email αυτά αποτελούν spam, και θα τα εισάγει στο σύστημα εκμάθησης του φίλτρου ανεπιθύμητων. Μηνύματα που αφορούν ενημερωτικές/διαφημιστικές λίστες στις οποίες έχετε εγγραφεί δεν αποτελούν spam, μπορείτε απλώς να διαγραφείτε από τις λίστες αυτές ώστε να σταματήσετε να τα λαμβάνετε.

 

Οδηγίες

Για να προωθήσετε ένα email ως συνημμένο μέσω του webmail, κάνετε δεξί κλικ στο email αυτό και επιλέγετε "Προώθηση"(1) > "Σαν συνημμένο"(2):

 

 

Στο παράθυρο που θα ανοίξει βάζετε την παραπάνω διεύθυνση παραλήπτη (1), γράφετε τυχόν σχόλια σχετικά με το ανεπιθύμητο email (2) και το αποστέλλετε (3):

 

 

Αντίστοιχη διαδικασία ακολουθείτε κι αν χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (Thunderbird, Outlook κτλ).

 
 
 

Συνημμένα:
3.png 3.png
4.png 4.png

 
Βοήθησε αυτό το άρθρο; ναι / οχι
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Υπολογιστικό Κέντρο - Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων