Γρήγορη Βοήθεια

Η βάση γνώσεων είναι κατηγοριοποιημένη συλλογή από απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ) και άρθρα. Μπορείτε να διαβάσετε άρθρα σε αυτή την κατηγορία ή επιλέξτε μια υποκατηγορία που σας ενδιαφέρει. Οδηγίες πρόσβασης στο σύστημα εξυπηρέτησης φοιτητών (unistudent) και διδασκόντων (classweb) του ΔΠΘ

Λύση

1. Ανοίξτε έναν browser και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση unistudent.duth.gr αν είστε φοιτητής ή classweb.duth.gr αντίστοιχα αν είστε μέλος ΔΕΠ.

 

2. Αυτόματα ανακατευθύνεστε στη σελίδα https://adfs.duth.gr όπου επιλέγετε τον σύνδεσμο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (1):

 

3. Στην επόμενη σελίδα εισάγετε τo όνομα χρήστη (username) (1) και τον κωδικό (2) του πανεπιστημιακού σας λογαριασμού και στη συνέχεια επιλέγετε Σύνδεση (3):

 

 

 4. Αυτόματα ανακατευθύνεστε στη σελίδα unistudent.duth.gr ή classweb.duth.gr που αρχικά πληκτρολογήσατε. Εισάγετε εκ νέου το όνομα χρήστη και τον κωδικό που αντιστοιχεί στην υπηρεσία.

 

Σημείωση 1: Το βήμα 2 θα εμφανιστεί μόνο κατά την πρώτη σας είσοδο στην υπηρεσία και θα υπάρχει αποθηκευμένη η επιλογή σας στο τοπικό μηχάνημα μέχρι να διαγραφούν τα cookies του browser.

Σημείωση 2: Σας συστήνουμε να κλείνετε τον browser μετά το τέλος των εργασιών σας (ειδικά αν χρησιμοποιείτε κοινόχρηστο υπολογιστή) προκειμένου να κλείσει και το session του duth login.

Συνημμένα:
01.png 01.png
02.png 02.png

 
Βοήθησε αυτό το άρθρο; ναι / οχι

Λεπτομέρειες άρθρου

ID Αρθρου: 105

Κατηγορία: Πρόγραμμα Γραμματειών (Φοιτητολόγιο)

Ημερομηνία που προστέθηκε: 25-11-2016 12:07:25

Προβολές : 13909

Αξιολόγηση (Ψήφοι): Το άρθρο αξιολογήθηκε 3.7/5.0 (55)

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Υπολογιστικό Κέντρο - Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων