Γρήγορη Βοήθεια

Η βάση γνώσεων είναι κατηγοριοποιημένη συλλογή από απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ) και άρθρα. Μπορείτε να διαβάσετε άρθρα σε αυτή την κατηγορία ή επιλέξτε μια υποκατηγορία που σας ενδιαφέρει. Ιστοσελίδες τμήματος-Επεξεργασία Βιογραφικού

Λύση

Επεξεργασία Αναλυτικού Βιογραφικού.


 

Για την επεξεργασία του αναλυτικού βιογραφικού σας θα πρέπει πρώτα να το δημιουργήσετε και να το αποθηκεύσετε, κατά προτίμηση σε μορφή pdf (επιτρέπονται και άλλες μορφές εγγράφων όπως doc, αλλά δεν συνιστώνται για διάφορους πρακτικούς λόγους).
ΠΡΟΣΟΧΗ. Το όνομα του αρχείου θα πρέπει να είναι:
Βιογραφικό Επίθετο Όνομα.pdf ή
CV Surname Name.pdf
όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

 

Στη συνέχεια συνδεόμαστε στην ιστοσελίδα του τμήματος (βλέπε σχετικές οδηγίες) και επιλέγουμε «Pages» (1).

 

 

Στην σελίδα που εμφανίζεται επιλέγουμε «Published» (2).

 

 

 Αναζητούμε και επιλέγουμε τη σελίδα με το ονοματεπώνυμό μας (3):

 

 

Για την επεξεργασία επιλέγουμε «Edit » (4).

 

 

Εάν είναι λάθος το ονοματεπώνυμο μπορούμε να το διορθώσουμε (5) και παρατηρούμε ότι υπάρχουν δύο σύνδεσμοι για το ελληνικό (6) και αγγλικό (7) βιογραφικό.

 

 

 

Για να αλλάξουμε το βιογραφικό διαγράφουμε τη σχετική γραμμή (π.χ. (8) για το ελληνικό βιογραφικό) και επιλέγουμε «Add Media» (9).

 

 

 

Στη σελίδα που εμφανίζεται επιλέγουμε «Upload Files» (10).

 

 

 

και στη συνέχεια «Select Files » (11).

 

 

 

 

 

Στο παράθυρο διαλόγου που ανοίγει, επιλέγουμε τη θέση που έχουμε αποθηκεύσει το βιογραφικό, το επιλέγουμε (12) και το πλήκτρο «Άνοιγμα » (13).

 

 

 

Στην σελίδα με τα διαθέσιμα αρχεία θα εμφανιστεί πρώτο το αρχείο μας (14) και επιλέγουμε «Insert into page » (15). (πιθανότατα να χρειάζεται λίγος χρόνος μέχρι να μεταφορτωθεί το αρχείο).