Γρήγορη Βοήθεια

Η βάση γνώσεων είναι κατηγοριοποιημένη συλλογή από απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ) και άρθρα. Μπορείτε να διαβάσετε άρθρα σε αυτή την κατηγορία ή επιλέξτε μια υποκατηγορία που σας ενδιαφέρει. Πώς εξαιρώ τα emails ενός αποστολέα από το χαρακτηρισμό τους ως ανεπιθύμητα;

Λύση

Από το περιβάλλον του Webmail (https://webmail.duth.gr) βρίσκετε ένα από τα emails που σας απέστειλε ο συγκεκριμένος αποστολέας και κάνετε δεξί κλικ στο email > "Λευκή λίστα". Με αυτό τον τρόπο, τα emails που σας έρχονται από τον αποστολέα αυτό, θα καταλήγουν στα "Εισερχόμενα", ανεξάρτητα από άλλους κανόνες που έχετε ορίσει.

Για να προσθέσετε με το χέρι, ή να αφαιρέσετε μια διεύθυνση από τη "Λευκή Λίστα", πηγαίνετε στο μενού "Αλληλογραφία" > "Κανόνες" > "Λευκή Λίστα". Εκεί, προσθέτετε ή αφαιρείτε από τη λίστα τις διευθύνσεις που θέλετε και επιλέγετε "Αποθήκευση".

 
Σημείωση: Ό,τι κανόνες ορίζετε μέσα από το περιβάλλον του Webmail, εφαρμόζονται στο λογαριασμό σας είτε χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα του Webmail είτε κάποιο άλλο πρόγραμμα (πχ Outlook, Thunderbird) για τη διαχείριση των emails σας.
 
 
Βοήθησε αυτό το άρθρο; ναι / οχι
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Υπολογιστικό Κέντρο - Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων